Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. ПСЖ отказа 100 милиона и трима играчи на Реал за Неймар

Спорт

ПСЖ отказа 100 милиона и трима играчи на Реал за Неймар

ПСЖ отказа 100 милиона и трима играчи на Реал за Неймар - Tribune.bg
Снимка:

Все още не е ясно дали бразилецът ще си тръгне от клуба преди края на трансферния прозорец

Ръководството на Пари Сен Жермен е отказало доста примамлива оферта от страна на Реал Мадрид за звездата си Неймар. Според френския спортен всекидневник Екип Кралският клуб е предложил 100 милиона евро плюс Гарет Бейл, Хамес Родригес и Кейлор Навас за бразилския нападател, но от ПСЖ са отклонили предложението, защото според босовете на клуба то не отговаря на цената, която поставят на своя футболист.

Парижани платиха 222 милиона евро на Барселона, за да вземат Неймар пред 2017-та година, като според информациите сега са готови да се разделят с 27-годишния футболист, но искат да получат същата сума в замяна, или играчи на тази стойност. От Реал са предложили 100 милиона плюс трима от играчите, които не са сред любимците на наставника Зинедин Зидан – Бейл, Хамес и Навас. Според ПСЖ обаче общата цена на тримата не е 120 милиона евро и офертата на мадридчани не отговаря на очакванията.

В същото време според каталунския ежедневник Спорт ПСЖ е отхвърлило и оферта на Барселона, според която каталунците са щели да вземат Неймар под наем през този сезон, след което да платят 160 милиона евро, за да откупят правата му. Това е второто предложение на Барса, което е посрещнато негативно от парижани, като преди това те отказаха да вземат 40 милиона евро плюс Иван Ракитич и Филипе Коутиньо.

Трансферният прозорец в Испания и Франция затваря на втори септември. /БГНЕС


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Martin marinov Emi dago vzemat barcelona za 120.000.000 evro plus felipe coutinio
24.08.2019 17:12 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети