Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Реал Мадрид насочва всички усилия към Халанд при неуспех с Мбапе

Спорт

Реал Мадрид насочва всички усилия към Халанд при неуспех с Мбапе

Реал Мадрид насочва всички усилия към Халанд при неуспех с Мбапе - Tribune.bg

Лидерът в испанската Ла Лига засилва преследването си на звездата на Борусия Дортмунд Ерлинг Халанд.

Реал Мадрид е на път да претърпи неуспех в опита си да подпише с Килиан Мбапе.

„Лос Бланкос“ бяха определили французина като основна цел за летния трансферен прозорец, но се очаква нападателят на Пари Сен Жермен да удължи договора си във френската столица, макар че първоначално искаше да напусне именно в посока испанската столица. В резултат на това Реал ще насочи изцяло вниманието си към Халанд с надеждата да изпреварят Манчестър Сити в битката за неговия подпис, твърди „Mirror“.

Съобщава се, че ПСЖ е готов да плати на Мбапе 150 милиона евро за два сезона, за да го задържи в клуба. Затова Реал Мадрид е решил да насочи вниманието си към Халанд преди летния трансферен прозорец.

„Кралете“ отдавна имат мераци за норвежеца. Въпреки това, за да подпише с него, Реал ще трябва да активира клаузата му за откупуване от около 75 милиона евро това лято. Те също ще трябва да се справят с конкуренцията на Манчестър Сити, тъй като се твърди, че мениджрът на „гражданите“ Хосеп Гуардиола иска да запълни празнотата, оставена от Серхио Агуеро.

Съобщава се, че Манчестър Сити е готов да направи норвежеца най-високоплатеният играч в Англия. Очаква се заплатата му да надхвърли 400 000 паунда на седмица, която в момента взима Кевин де Бройне.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати