Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Реал (Мадрид) ще се бори до последно за титлата, обяви Зидан

Спорт

Реал (Мадрид) ще се бори до последно за титлата, обяви Зидан

Реал (Мадрид) ще се бори до последно за титлата, обяви Зидан - Tribune.bg

"Белия Балет" разгроми с 4:1 Гранада в мач от Ла Лига

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан бе доволен от представянето на своя тим при категоричната победа с 4:1 над Гранада. Френският специалист бе категоричен, че отборът му ще се бори до последно за титлата в Примера дивисион.

След успеха "кралете" се намират на второ място във временното класиране със 78 точки - на 2 от лидера Атлетико Мадрид. До края на първенството остават два кръга.

"Всичко ми хареса в този мач. Не само резултатът и головете, а и начинът, по който играхме в защита и като цяло през всичките 90 минути. Много пълноценен двубой за повечето от играчите. При 2:1 ние не намалихме интензивността си на игра, вкарахме бърз гол и показахме, че имаме характер. Тибо Куртоа направи 2 или 3 големи спасявания и отново беше важният човек за нас".

"Марсело има болки и не искахме да рискуваме с включването му. Ферлан Менди също не беше с нас, което позволи на Мигел Гутиерес да играе. Мигел и Марвин Парк направиха много добър мач, бяха сериозни през цялото време. Остават още два мача в които ще се борим до последно", каза Зидан.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати