Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Решено: Атлетико ще домакинства на Челси в Букурещ

Спорт

Решено: Атлетико ще домакинства на Челси в Букурещ

Решено: Атлетико ще домакинства на Челси в Букурещ - Tribune.bg

УЕФА направи и други промени в домакинствата.

Първият мач от осминафиналите в Шампионската лига между Атлетико (Мадрид) и Челси ще се играе в Букурещ (Румъния), съобщи УЕФА на официалния си сайт.

Срещата, която трябваше да се проведе в Мадрид, беше преместена на Националния стадион в румънската столица. Датата и часът на играта останаха непроменени, мачът ще се проведе на 23 февруари в 22 ч.

Първият двубой на Манчестър Юнайтед от 1/16-финалите на турнира по футбол Лига Европа срещу Реал Сосиедад бе преместен от Сан Себастиан в Торино (Италия) заради наложените рестрикции за пристигащи от Великобритания в Испания, свързани с пандемията от Covid-19 и новия по-заразен английски щам на коронавируса. Срещата ще се играе по програма на 18 февруари от 19.55 часа българско време. Реваншът е седмица по-късно на "Олд Трафорд" в Манчестър.

Арсенал ще домакинства на Бенфика в гръцката столица Атина в срещата-реванш от 1/16-финалите на Лига Европа. Двубоят на стадион "Георгиос Караискакис" остана по програма на 25 февруари. Бенфика ще приеме Арсенал в италианската столица Рим в първия мач седмица по-рано.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати