Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Руснакът Карен Хачанов чака с нетърпение Sofia Open

Спорт

Руснакът Карен Хачанов чака с нетърпение Sofia Open

Руснакът Карен Хачанов чака с нетърпение Sofia Open - Tribune.bg
Снимка:

Чака предложения от феновете за интересни занимания в София

Руснакът Карен Хачанов с нетърпение очаква да играе на турнира в София, който е след няколко седмици! Световният Nо11 сподели, че е чул страхотни неща за турнира Sofia Open и невероятните фенове.

„Това е първото ми идване в София, така че очаквам предложения какво мога да правя, докато не играя тенис", написа руснакът в профила си и попита лаконично: “Кой ще ме подкрепи в България?”

Последва истински бум от хиляди лайкове.

„А вие какво забавление бихте му предложили?“, питат на страницата на Sofia Open и споделят невероятно предложение към феновете.

„Този от вас, който в коментар даде най-оригиналното предложение, може да спечели билет за първия мач на Хачанов в Арена Армеец“, е примамливият стимул за почитателите на тениса. 

Само 24 дни ни делят от старта на най-голямото спортно събитие в България за 2019 година - тенис шоуто Sofia Open. Част от световния елит на аристократичния спорт ще завладее България от 3 до 10 февруари. "Арена Армеец" е домакин на битките от най-силния и атрактивен турнир в света от категория АТР 250 за годината. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Илия Парев Не само той чака с нетърпение ,всички сме така
10.01.2019 21:59 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети