Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Сър Алекс Фъргюсън ще присъства на срещата с Роналдо

Спорт

Сър Алекс Фъргюсън ще присъства на срещата с Роналдо

Сър Алекс Фъргюсън ще присъства на срещата с Роналдо - Tribune.bg

В Манчестър Юнайтед предстоят много важни часове, в които ще се вземе решение относно бъдещето на суперзвездата на отбора Кристиано Роналдо.

Португалецът вече пристигна на клубната база в Карингтън заедно с агента си Жорже Мендеш, където ще разговаря с ръководството на „червените дяволи“ за това къде ще продължи кариерата си.

Роналдо иска да напусне „Олд Трафорд“ още през това лято, макар да има договор за още един сезон. Той иска да играе в Шампионската лига, а с тима на Ерик Тен Хаг това няма да е възможно поне през следващия сезон.

Самият Тен Хаг обаче иска да запази нападателя. Затова и ще се проведе среща, на която ще присъства изпълнителният директор на клуба Ричард Арнолд, както и легендарният сър Алекс Фъргюсън.

Роналдо не бе на предсезонното турне на тима заради семейни проблеми, което показва, че той иска да си тръгне. Засега възможните дестинации пред 37-годишния поргугалец са три – Байерн Мюнхен, Челси и Атлетико Мадрид. Преди това обаче той трябва да се договори с „червените дяволи“, които искат Кристиано да остане в състава и през следващия сезон.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети