Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Сетиен не се притеснява за загубената титла

Спорт

Сетиен не се притеснява за загубената титла

Сетиен не се притеснява за загубената титла - Tribune.bg
Снимка:

По-рано днес стана ясно, че ръководството на Барселона е взело решение да остави Кике Сетиен начело на тима.

Треньорът ще води каталунците в доиграването в Шампионската лига през август, а след това евентуално ще се решава за следващия сезон.

Въпреки критиките Сетиен не се чувства притеснен, след като Барселона загуби титлата за сметка на Реал Мадрид. Лично Лионел Меси се изказа остро срещу играта на отбора, отбелязвайки, че тимът рискува да бъде елиминиран от Наполи в Шампионската лига. Хората смятат, че нападателят не е доволен от работата на треньора.

“Дали се чувствам нарочен от Меси? Не, изобщо не. За някои неща с него сме на едно мнение, но за други сме на различно. Трябва да намерим решение на проблемите. Всички казваме неща, които понякога биват разбирани погрешно. Всичко това е в резултат на временно чувство на неудовлетвореност. Ето защо и не отдавам голямо значение. Сега е важно да си отдъхнем и да изчистим главите си”, заяви наставникът.

След поражението с 1:2 от Осасуна в четвъртък аржентинецът каза, че с такава игра тимът не го очаква нищо добро. Днес обаче Сетиен контрира, че ако Барса покаже играта си от победата над Виляреал с 4:1 преди две седмици, то отборът има шанс дори да спечели ШЛ.

Специалистът потвърди, че няма намерение да подава оставка и ще продължи да води каталунците. Той призна, че е имал среща с президента Джосеп Мария Бартомеу. “На нея говорихме за бъдещето - обясни Сетиен. - Всички мислим само как да станем по-силни и да се справим с трудностите. Иначе аз самият продължавам да наслаждавам на престоя си тук. Никога не съм мислел да си ходя. Не можете да ме убедите, че всичко, което направихме след рестарта, е бедствие. В много от мачовете заслужавахме повече”.

Утре бившите шампиони на Ла Лига гостуват на Алавес в последния си мач за първенство, след което футболистите ще получат 6-дневна почивка. По време на тази пауза Сетиен и шефовете ще анализират фактите от неуспешната пролет.

Бившият наставник на Бетис уточни, че има голяма разлика в това да водиш обикновен клуб и гранд като Барса: “Този отбор не е спирал да печели трофеи от 15 години насам и в съблекалнята е различно. Има трудности, но е нещо нормално. Това не е нещо, което не съм виждал”.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети