Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Шампионската купа се завръща отново вкъщи!

Спорт

Шампионската купа се завръща отново вкъщи!

Шампионската купа се завръща отново вкъщи! - Tribune.bg
Снимка:

„Приятели, за мен е чест да донеса у дома купата за шампионската титла на България, спечелена през сезон 2003/2004 от Локомотив Пловдив. Днес от 16:00 часа ще я връча на ръководството и феновете на стадион „Локомотив“. Благодаря на премиера Бойко Борисов за съдействието и мигновената реакция“. Това написа във Фейсбук кандидат-кметът на Пловдив Здравко Димитров.

„Шампионската купа на Локомотив ще се завърне у дома! Това стана факт тази сутрин в Министерски съвет!“, похвалиха се и Локо Пловдив на сайта си.

Титлата от 2004 година ще бъде отново на „Лаута“ със съдействието на министър-председателя Бойко Борисов, министърът на спорта Красен Кралев и кандидата за кмет на Пловдив Здравко Димитров.

Купата бе връчена на собственика на ПФК Локомотив 1926 Христо Крушарски, който в компанията на Георги Иванов, Христо Бонев и Атанас Узунов горещо благодари за жеста от страна на премиера.

Трофеят ще бъде донесен днес на стадиона в 16:00ч. ПФК Локомотив кани всички желаещи, които искат да се докоснат отново до него, да заповядат на стадиона!

„Нека посрещнем Купата заедно!“, призоваха от Лаута.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп