Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Шефът на фен клуб „Левски“ не знае за нападението на МОЧА, но поздравява атаката

Спорт

Шефът на фен клуб „Левски“ не знае за нападението на МОЧА, но поздравява атаката

Шефът на фен клуб Левски не знае за нападението на МОЧА, но поздравява атаката - Tribune.bg
Снимка:

„Служители в медиитe ми звънят да ме питат дали зная, че "фенове на Левски" са атакували МОЧА снощи?

Не, не зная кои са хората зад тази проява и дали са Левскари, но ги поздравявам искрено и се надявам, че са", пише във фейсбук профила си председателят на Националния фен клуб на ФК „Левски“ Степан Хиндлиян.

„Националният клуб на привържениците на Левски многократно е заявявал позицията си по отношение на „сквернящия небето и земята“ съветско комунистически пропаганден символ.

Тотеми от човеконенавиствия режим на болшевиките психопати изобилстват във всички големи градове на страната, а центърът на София прелива от такива.

МОЧА и останалите разделящи обществото комунистически символи трябва да отидат при мавзолея на един от най-големите национални предатели Г. Димитров. А бранещите ги морозовци от палатките и реалните копейки от социалните мрежи поставени под запрещение.

Вместо това обществото спори, а институциите тупкат топката дали „Ванка с танка“ да продължи да облъчва едноклетъчните представители на социума, или да го пратят в музея на „комунистическото изкуство“, който е гнусна пропаганда от модерен тип. Да бяхте направили една детска градина на мястото на музея от една страна. От друга - историята на България е пълна с хора, които заслужават паметници в Княжеската градина!", пише още Хиндлиян.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети