Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Шефовете на ЦСКА отговориха на нападките на Пенев: Кои бяха некоректните ръководители?

Спорт

Шефовете на ЦСКА отговориха на нападките на Пенев: Кои бяха некоректните ръководители?

Шефовете на ЦСКА отговориха на нападките на Пенев: Кои бяха некоректните ръководители? - Tribune.bg
Снимка:

По-рано днес Пенев изненадващо подаде оставка

"Много Ви молим, г-н Пенев, за да е картината напълно прозрачна, като сте казали "А", кажете и "Б" и го подкрепете с необходимите доказателства и факти, за да е ясна на цялата армейска общност", заяви ръководството на ЦСКА в официално изявление на сайта на клуба във връзка с изказването на доскорошния треньор на тима Любослав Пенев. “

По-рано днес Пенев изненадващо подаде оставка от треньорския пост при "червените", като изтъкна, че причината за това е липсата на подкрепа от страна на ръководството.

Шефовете на ЦСКА отговориха на нападките на Пенев, като изтъкват голямото възнаграждение, което е получавал специалиста, и го призовават да назове поименно членовете на ръководството, които са работили срещу него.

Позицията на ръководството на ЦСКА:

"Уважаеми Г-н Любослав Младенов Пенев,

Ние, ръководството на ЦСКА, сме Ви дълбоко признателни, че за тези 3 месеца внесохте изключителен професионализъм в редиците на нашия клуб. Благодарим Ви и за уникалните резултати, които постигнахте! Длъжни сме да отбележим обаче, че и възнаграждението за тази услуга беше на ниво. И то на доста добро ниво, надхвърлящо няколко пъти това на цялото ръководство заедно. Благодарим Ви за просветлението!

Не сме съгласни единствено с "търпението и справедливостта", за които споменавате. Защото ръководството по никакъв начин не Ви е дало повод за това съмнение. Все пак Вие бяхте Генералът и ние се съобразявахме единствено и само с Вас. Много Ви молим, г-н Пенев, за да е картината напълно прозрачна, като сте казали "А", кажете и "Б" и го подкрепете с необходимите доказателства и факти, за да е ясна на цялата армейска общност!

КОЙ Ви беше яростна опозиция? КОИ бяха некоректните ръководители? КОИ са непрофесионалистите? КОЙ се опита да Ви дискредитира? Посочете грешките, които допуснахме последните 3 години и на Вас не Ви стигна време да поправите!

Уважаеми Г-н Пенев, очакваме Вашите искрени отговори и напътствия. Също така сме готови да Ви приветстваме по всяко време на "Армията", Вас и екипа ви, за да продължите работата си за великия ЦСКА и да го отведете с Вашия професионализъм и компетентност до европейски и световни висини!

Вие сте завинаги в нашите сърца, г-н Пенев! Само ЦСКА"


Последвайте ни в Google News

 

Етикети ЦСКА, Любо Пенев

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети