Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Любо Пенев преди полуфинала с Ботев в Пловдив: Два мача са, не бързаме (ВИДЕО)

Спорт

Любо Пенев преди полуфинала с Ботев в Пловдив: Два мача са, не бързаме (ВИДЕО)

Любо Пенев преди полуфинала с Ботев в Пловдив: Два мача са, не бързаме (ВИДЕО) - Tribune.bg
Снимка:

Само халфът Тиаго отпада от групата

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев коментира гостуването на Ботев в Пловдив в сряда за първи полуфинален сблъсък между двата тима от турнира за Купата на България.

Мачът е от 19:00 часа и ще се играе на Футболен комплекс "Ботев 1912" в Коматево.

"Тиаго е единственият, отпадащ от групата, ще го подготвим евентуално за събота", посочи наставникът на „червените“.

"Два мача са, трябва да ги изиграем много разумно, и утре, и след една седмица, два мача са и не бързаме за никъде", категоричен бе той.

"Опитват стрелба от далечна дистанция, имат добър състав, с лидери, техничен отбор, разчитат на домакинските мачове. Очаквам един интересен мач утре", сподели Пенев, цитиран от официалният сайт на ЦСКА.

"Ние се съобразяваме с всички отбори, познаваме силните и слабите им страни, ние ще опитаме да наложим нашия стил на игра и да контролираме мача, това е идеята. В момента ни интересува само утрешният мач, нашето внимание е насочено само върху мача утре, нищо друго. Статистиката не ме притеснява", коментира специалистът.

"Явно няма други съдии, въртят се едни и същи при нас, главен, страничен, четвърти и така, обкръжени сме, но ние ще се борим до края. Аз не знам как изобщо, с какъв морал и каква етика се осмеляват да ни правят такива назначение, този човек, който беше безобразен преди две седмици… жалко, жалко, че не се мисли за футбол", заяви той.

"Отборът е добре, всички са много концентрирани и внимателни в тренировките, към момента сме добре. Ние искаме да изненадаме с добра, сериозна, постоянна игра от началото до края. Познавам противника, но ние преследваме нашите интереси и нашите цели. Затова казах в началото - два мача. Даже да победиш или загубиш в първия мач не означава, че там приключва двубоят. Разбира се, ние винаги се целим в победата", допълни Пенев, а ето и пълен запис на пресконференцията:


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети