Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. ШОК! Осъдиха Лионел Меси

Спорт

ШОК! Осъдиха Лионел Меси

ШОК! Осъдиха Лионел Меси - Tribune.bg

Аржентинската звезда трябва да събори хотел в Испания.

Голямата звезда на световния футбол Лионел Меси понесе жесток удар малко след като спечели за рекорден седми път "Златната топка". Съдът разпореди събарянето на хотела на 34-годишния аржентинец, който това лято смени Барселона с ПСЖ. Става въпрос за "MiM Sitges Hotel" в градчето Ситжес, което е на 35 километра югозападно от Барселона.

Испанските медии съобщават, че е въпрос на дни да излезе съдебната заповед за разрушаването на четиризвездния хотел със 77 спални.

Преди 4 години Меси, който притежава още хотели в Ибиса и Майорка от веригата "Majestic Hotel Group", похарчи 30 милиона евро за "MiM Sitges", който е в непосредствена близост до морето и се намира недалеч от частното имение, в което живееха Лео и семейството му преди да смени Барселона с ПСЖ това лято.

В експертния доклад се посочва, че фирмата на Меси не е спазвала строителните норми.

Един от основните проблеми е, че балконите на хотела са твърде големи. Освен това той не отговарял и на стандартите за противопожарна безопасност.

Нощувка в хотела на Меси край Барселона излиза около 124 евро на вечер в стандартна стая през силния сезон.

Sky Bar на покрива откроява хотел "MiM Sitges" – там има басейн, както и невероятна панорамна гледка към града и Средиземно море. Хотелът разполага и със спа център от най-висок клас, а наред с процедурите и масажите, има хидротерапевтична верига, която включва сауна, турска баня, сензорни душове, басейн за отдих, студена вана и басейн със солена вода.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Лионел Меси

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати