Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Сираков: Не мога да гарантирам и хиляда лева заплата (Видео)

Спорт

Сираков: Не мога да гарантирам и хиляда лева заплата (Видео)

Сираков: Не мога да гарантирам и хиляда лева заплата (Видео) - Tribune.bg
Снимка:

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков говори откровено за тежката ситуация на "Герена". ''Синята'' легенда даде изявление пред акционерите по време на Общото събрание на клуба, провело се в петък. Сираков обясни, че в момента "сините" нямат пари за заплати и той не може да обещае "дори и 1000 лева на футболистите". Вчера босът на Левски съобщи, че се задава яка чистка в отбора, воден от треньора Георги Тодоров.

"Има едни 5 милиона лева от януари насам, които са дамоклевият меч за нас. Трябва да се опитаме да запълним тази финансова дупка с общи усилия и едва след това да мислим за футболисти, школа, администрация. Не съм казвал, че 10 хиляди лева ще е максималната заплата. В този момент не мога да кажа, че и 1000 лева ще е максималното възнаграждение. Разбира се, не трябва да гледаме и чак толкова черногледо напред. Доста неща се опитваме да свършим, с много хора се виждаме, но учудващо някои фирми, които първо ни търсят, след това ни отказват", обясни Сираков.

''Какви са първите стъпки, които трябва да направим и как да запълним дупката? На първо място – изходящи трансфери. Проблемът на този етап е, че в повечето страни прозорецът не е отворен. Има определен интерес към няколко наши играчи, но не са толкова много. Това е най-прекият и реален път да стъпим поне на нулата, защото със задълженията сме много под нея."

"Стартира кампания с абонаментни карти – благодарение на феновете Левски още диша. Надяваме се от първи август да стартираме кампанията и с членски карти. Обсъждат се няколко варианти. Искаме да има няколко вида такива карти – нормална, сребърна, златна, платинена. Това също е перо, което не трябва да подценяваме. Там имаме огромен потенциал."

"Надявам се да се появят по-сериозни спонсори. Тогава вече можем да планираме по-внимателно и по-спокойно нашето бъдеще“, каза Сираков.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати