Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Сираков тръгва на обиколка, ще запознава левскарите с идеите си

Спорт

Сираков тръгва на обиколка, ще запознава левскарите с идеите си

Собственикът на Левски Наско Сира­ков ще бъде отделен от отбора за близо месец, пише „Мери­диан Мач". Голмай­стор номер 1 на „си­ните" за всички вре­мена се стяга за мащабна обиколна на България, чието на­чало ще бъде поставено през септември. Тогава той и легенди на клуба ще поставят началото на следва­щата мащабна кам­пания, която трябва да осигури свежи средства за отбора - тази за привличането на членове. Първона­чално този процес трябваше да стартира още през август. На „Герена" обаче бяха принудени да от­ложат нещата с ме­сец. Причината за това са отпуските, на които се радват по­вечето българи в мо­мента.

„Ще дадем възмож­ност на всеки един левскар да се докосне до Наско Сираков и други големи имена от историята. Да на­учи лично от него вижданията му за управлението и бъде­щето на клуба", ко­ментираха от Левс­ки.

Феновете ще могат да станат членове на клуба срещу различ­ни годишни вноски. Те ще стартират от 19,14 лева и стигат до 1914.

Самите членски карти ще бъдат уни­кални. Те ще носят информация за даре­нията, които са при­вили притежателите им, посетените от тях мачове, както и за­купените атрибути.

В Левски са си пос­тавили за цел да при­влекат за каузата ми­нимум 500 000 чле­нове.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още