Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Скандална постъпка: Бивш футболист мята павета по полицията (видео)

Спорт

Скандална постъпка: Бивш футболист мята павета по полицията (видео)

Скандална постъпка: Бивш футболист мята павета по полицията (видео) - Tribune.bg
Снимка:

Бившият футболист Александър Бранеков направи изключително лошо впечатление с днешната си постъпка.

От разпространено от СДВР видео се вижда как бившият бранител мята павета. Действията на Бранеков се приеха доста лошо и в социалните мрежи заваляха коментари срещу него.

Бранеков е бивш футболист на ЦСКА, Локомотив София, Локомотив Пловдив, Славия, Видима Раковски и Септември. Той е и бил и младежки национал на България. В момента Бранеков е треньор на деца.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

Мнение ТОЗИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОДВЕДЕН ПОД СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ И УВОЛНЕН И НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЯМА РАБОта! Това ще се случи във всяка ЗАКОННа европейска държава!!
ТРЯБВА ДА СТАНЕ И ВЪВ БЪЛГАРИЯ! ТОЯ НЯМА НА НИЩО ДОБРО ДА НАУЧИ НАШТЕ ДЕЦА!
02.09.2020 15:00 / Отговор
Като го изгонят отвсякъде най-накрая лигльото може да го вземат за водещ в болшевишката телевизия Евроком. Бареков, нали щеше да я закрива, какво стана?
02.09.2020 15:49
софиянец На такъв мангал само като му погледнеш спортната кариера и ще си направиш сметка колко пари струва като футболист.Обиколил отборите на половин България и бил национал.То затова футболът ни е на това ниво.Явно ,че е по добре да отиде да тренира тласкане на гюлле отколкото да пречи на топката да следва естествения си път.Една препоръка към родителите на тези деца ,които уж тренира този препъни топковец да не си дават парите на халост,защото нищо хубаво няма да научат и да усвоят.Такива псевдо спортисти нямат място в българския футбол.Явно е останал без парички и Гришата му е дал някой лев ,за да се прави на герой.За посегателство срещу длъжностно лице доказано пандела и обезщетение.Този не може да бъде спортист,а терорист.
02.09.2020 15:22 / Отговор
НАСКО СИРАКОВ ВЕДНАГА ДА УВОЛНИ БРАНЕКОВ ОТ ШКОЛАТА В"ЛЕВСКИ" Терорист треньор не е нужен никому! 0
02.09.2020 21:18 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати