Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Славиша Стоянович раздразни шефовете в Левски

Спорт

Славиша Стоянович раздразни шефовете в Левски

Славиша Стоянович раздразни шефовете в Левски - Tribune.bg
Снимка:

Шефовете на Левски са останали изключително неприятно изненадани от откритото писмо на треньора Славиша Стоянович.

На последния Управителен съвет началниците на клуба от "Герена" обсъдили с кисели физиономии самоволната проява на сърбина със словенски паспорт, който в обширно обръщение критикува липсата на комуникация и отбелязва неправилното структуриране на клуба.

Част от стрелите косвено са към Павел Колев, с когото Славиша Стоянович не си е разменил и едно изречение, след като се върна на "Герена" по покана на Наско Сираков. Нещо повече - треньорът е подписал договора си, като е предал папката на напускащия изпълнителен директор през секретарката и пак през нея го е получил с печат на клуба.

Собствениците са били наясно, че изпълнителният директор и треньорът не се понасят, но при назначаването на Славиша се е имало предвид, че Павел Колев ще напусне поста си около Нова година. Едва след като директорът депозира оставката си, Стоянович написа писмото, в което, меко казано, критикува организацията в клуба или по-точно липсата на такава.

Членовете на УС са били доста ядосани на соловата проява на треньора, който е разпратил писмото до медиите, а не до канцелариите на Левски.

Твърде вероятно е тихият конфликт да доведе до обтягане на отношенията между двете страни. Членовете на Управителния съвет са останали изненадани, че треньорът е изложил план и програма за развитие на клуба, като в текста има забележки и изисквания, които далеч надхвърлят задълженията на Стоянович, а и по принцип на всеки треньор на сините.

Претенциите на наставника са и относно наличния потенциал в съблекалнята. Критикува се начинът, по който се е правила селекцията. А лятото този процес се движеше от собственика Наско Сираков.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати