Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Солскяер оправда отпадането от ФА Къп

Спорт

Солскяер оправда отпадането от ФА Къп

Солскяер оправда отпадането от ФА Къп - Tribune.bg

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Оле Гунар Солскяер, коментира загубата от Челси на полуфиналите за ФА Къп. "Червените дяволи" отстъпиха с 1:3, а първите два гола паднаха след груби грешки на Давид Де Хеа. Солскяер все пак защити испанския страж, като изтъкна други причини за тежкото поражение.

"Голът точно преди почивката бе много тежък удар. Загубихме концентрация, което е разочароващо. Челси имаше 48 часа повече за почивка преди мача. Това не е оправдание, а факт. Все пак по-добре да загубиш на полуфинал, отколкото изобщо да не стигнеш до него", заяви Солскяер.

"Не искам да говоря за увереността на Де Хеа, той е много силен в ментално отношение. Давид знае, че след такива удари трябва да направи спасяване в 100 от 100 случая, но това е футболът. Той бе готов за мача и затова му гласувах доверие", продължи норвежкият специалист.

"Всички знаят движенията на Оливие Жиру и начинът, по който атакува топката на близката греда. Трябваше да се защитаваме по-добре в тази зона. Целият отбор закъсня в конкретната ситуация. Вторият гол също можеше лесно да бъде избегнат, но нямаме време за самосъжаление. Предстоят ни два мача за една седмица, а после идва Лига Европа", добави Солскяер.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети