Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Спонсор даде бюджет на Левски за Мъри Стоилов

Спорт

Спонсор даде бюджет на Левски за Мъри Стоилов

Спонсор даде бюджет на Левски за Мъри Стоилов - Tribune.bg
Снимка:

Има надежда в преговорите между Левски и Станимир Стоилов.

Очаква се днес разговорите, които стартираха обречено, да тръгнат във възходяща линия, пише „Мач Телеграф“.

Припомняме, че Наско Сираков отиде в Хасково, за да се види с Мъри в понеделник, но тогава мажоритарният собственик на „сините“ не отправи оферта към треньора.

Впоследствие Сираков информира от сайта на „сините“, че Стоилов е „единствената опция за излизането на клуба от изключително тежката ситуация“.

По време на самия разговор между двамата, провел се рано сутринта в понеделник, Наско не успял да гарантира, че клубът ще може да изпълни единственото условие, което има Мъри - Левски да има осигурен бюджет за заплати на футболистите и да ги плаща редовно.

Към днешна дата „сините“ играчи не са взимали пари от 3-4 месеца.

Същото важи и за треньорите, занимаващи се с първия отбор, и тези от школата. Такова е положението и при служителите, които така или иначе, са под санитарния минимум за клуб с претенциите на Левски.

Наско все пак обяснил в понеделник на Мъри, че след няколко дни ще говори с фирма, която ще стане генерален спонсор на клуба, и тогава ще има повече яснота около финансовата част и реално ще може да направи оферта на Стоилов.

Според информация на изданието Сираков е провел въпросната среща с представители на „Палмс Бет“ в сряда вечер.

Една от основните точки по време на разговорите с букмейкъра е била именно привличането на Станимир Стоилов за треньор на Левски.

От компанията са дали бюджет за тази жизненоважна за клуба сделка.

В него влизат гарантирани пари за заплати на настоящите футболисти, както и средства за обезпечаване на асистентите на Мъри.

Очаква се днес Наско Сираков да отправи конкретна оферта към Станимир Стоилов, а не само да го информира, че феновете искат той да е треньор на Левски, както е станало по време на първата среща.

Иначе се очаква до Общото събрание на акционерите на Левски, което е на 31 август, да има подписан договор с „Палмс Бет“, който реално да спаси клуба от фалит.

На този етап се обсъждат суми от порядъка на 3 500 000 лева, които онлайн казиното ще налива на „Герена“ всяка година.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети