Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Спортен комплекс „Далаклиев“ скоро отваря врати в Плевен

Спорт

Спортен комплекс „Далаклиев“ скоро отваря врати в Плевен

Зад амбициозното начинание стои световният шампион по бокс от Милано 2009 Детелин Далаклиев

Съвсем скоро в Плевен врати ще отвори нов спортен комплекс. Зад амбициозното начинание стои един от най-успелите ни боксьори - Детелин Далаклиев!

От известно време световният шампион от Милано 2009 работи усилено по откриването на своя собствена боксова зала, като проектът вече е на финалната права и съвсем скоро самият Далаклиев ще обяви подробностите, пише местният сайт plevenutre.bg

Детелин, който спря активна спортна дейност преди няколко години, неведнъж е споделял, че иска да се развива като треньор и децата да тръгнат по неговия път. Неотдавна той регистрира и собствен клуб, който предстои да стартира дейност успоредно с отварянето на спортния комплекс в родния му град.   

Спортист номер 1 на България за 2009 година е категоричен, че в новия спортен обект ще се предлагат отлични условия за тренировка и надеждата му е това да спомогне за привличането на подрастващи, които искат да се занимават с бокс. Далаклиев си е поставил за цел боксът в неговата зала да бъде достъпен за всички желаещи да спортуват и да направи всичко по силите си, за да им помогне да намерят своята спортна реализация.

Проектът се осъществява с подкрепата на Министерството на младежта и спорта.                             


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още