Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Станимир Стоилов е новият треньор на Левски

Спорт

Станимир Стоилов е новият треньор на Левски

Станимир Стоилов е новият треньор на Левски - Tribune.bg
Снимка:

Наставникът, извел "сините" до две шампионски титли, две купи и още две суперкупи, се завръща начело на тима след 13-годишна пауза.

Станимир Стоилов отново е треньор на Левски.

Рано тази сутрин именитият специалист, написал също и "синята" приказка в групите на Шампионската лига и достигнал до 1/4-финал за купата на УЕФА със столичния гранд, даде съгласието си да поеме отново 26-кратните шампиони, пише “Труд”.

Преди 10 дни мажоритарният собственик Наско Сираков и Стоилов влязоха в официални преговори, след като Живко Миланов хвърли оставка след серия незадоволителни резултати.

В същото време "Палмс бет" официално влезе в клуба като генерален спонсор и това осигури финансова стабилност и спокойствие в клуба.

Във времето, в което Стоилов не работи на стадион "Георги Аспарухов", той спечели Купа на България с "Литекс", но най-силните му години бяха в Казахстан. С "Астана" бившият селекционер на България проби до групите на Шампионска лига, игра и 1/16-финал в Лига Европа.

Общо четири пъти бе шампион на страната, след което пое и представителния тим на Казахстан. От 2019 година насам Мъри е без отбор, въпреки че бе свързван с клубове от Китай, Русия и Казахстан.

Очаква се неофициалният дебют на Стоилов начело на "Левски" да бъде на 3 септември от 11 часа в контролата със "Спортист" (Своге). Първият официален двубой е на 12 септември срещу "Локомотив" (Пд) на "Лаута" от 7 кръг на Първа лига.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати