Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Стериакис се сбогува със Славия, сбъдва мечтата си в Англия

Спорт

Стериакис се сбогува със Славия, сбъдва мечтата си в Англия

Снимка:

Вече бившият вратар на Славия - Антонис Стериакис, се раздели подобаващо с "белите".

"След 5 години в Славия трябва да кажа "довиждане" на клуба, който ми даде шанс да покажа кой съм. Има хора, които ми помогнаха толкова много да се развия. Ето защо искам да благодаря на съотборниците си, на треньорите, на треньора на вратарите, на целия персонал на клуба, на президента и феновете. Никога няма да ви забравя. Само Славия!", гласи емоционалното съобщение на стража.

Младокът подписа 3-годишен договор с Блекбърн Роувърс. Ето какво каза той в първото си интервю за клуба:

"Истински се вълнувам, че съм тук. Сбъдната мечта е да дойда и да играя в Англия. Това бе моята цел още от дете, още от момента, когато започнах да гледам английски футбол и видях колко силни са различните лиги. Още откакто започнах да играя футбол, моята цел е да дойда в Англия.

Когато гледам футбол по телевизията, то винаги гледам английски футбол, защото в тази страна той просто е невероятен. В България чаках да направя следващата си стъпка, но не знаех къде ще бъде тя. Малко се изненадах, когато дойде офертата преди няколко дни. Всичко се случи много бързо.

Дори не се замислих, когато ми казаха за Блекбърн Роувърс, просто казах "да". Знам, че историята на клуба е много голяма. Това е един голям клуб с голяма история и съм готов за следващата стъпка.

Ще работя здраво, за да бъда възможно най-добрият вратар. Искам да работя здраво и да играя добре за клуба. Никой не знае какво ще се случи в бъдеще, но това определено е добра възможност за мен", каза Стериакис.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още