Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Венци Стефанов обяви новия треньор на Славия

Спорт

Венци Стефанов обяви новия треньор на Славия

Снимка:

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов официално обяви Александър Тарханов за следващия треньор на "белите". След днешното заседание на изпълнителния комитет на БФС Стефанов заяви:

"Да, Тарханов ще бъде треньор. Сега го обявявам. Договорът му ще бъде толкова дълъг, колкото той иска. Съжалявам за раздялата със Златомир Загорчич, липсва ми определено. Той каза, че е изнервен, така че го разбирам", започна той.

"Нивата е дълга. Загубихме два мача много злощастно. Но имаме сили и възможности. Скоро ще видите много млади надежди за българския футбол с екипа на Славия", добави още той.

"Искам от треньора да дава шанс на младите. Да работят с тях, за да играем бърз и динамичен футбол. Това, което направиха Александър Тарханов в първия си период, и Иван Колев, беше поставяне на началото на подмладяването на отбора", обясни Стефанов.

Преди това опитният ръководител беше попитан как би коментирал темите за въвеждането на ВАР и новата програма за повишаването на нивото на женския футбол.

"И двете са положителни неща. УЕФА го изисква. Относно стадионите и нужните подобрения за въвеждането на ВАР, какво да кажа - ще се мъчим. Видяла жабата, че подковават коня, и тя вдигнала крак", завърши Венцеслав Стефанов.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още