Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Венци Стефанов обяви новия треньор на Славия

Спорт

Венци Стефанов обяви новия треньор на Славия

Венци Стефанов обяви новия треньор на Славия - Tribune.bg
Снимка:

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов официално обяви Александър Тарханов за следващия треньор на "белите". След днешното заседание на изпълнителния комитет на БФС Стефанов заяви:

"Да, Тарханов ще бъде треньор. Сега го обявявам. Договорът му ще бъде толкова дълъг, колкото той иска. Съжалявам за раздялата със Златомир Загорчич, липсва ми определено. Той каза, че е изнервен, така че го разбирам", започна той.

"Нивата е дълга. Загубихме два мача много злощастно. Но имаме сили и възможности. Скоро ще видите много млади надежди за българския футбол с екипа на Славия", добави още той.

"Искам от треньора да дава шанс на младите. Да работят с тях, за да играем бърз и динамичен футбол. Това, което направиха Александър Тарханов в първия си период, и Иван Колев, беше поставяне на началото на подмладяването на отбора", обясни Стефанов.

Преди това опитният ръководител беше попитан как би коментирал темите за въвеждането на ВАР и новата програма за повишаването на нивото на женския футбол.

"И двете са положителни неща. УЕФА го изисква. Относно стадионите и нужните подобрения за въвеждането на ВАР, какво да кажа - ще се мъчим. Видяла жабата, че подковават коня, и тя вдигнала крак", завърши Венцеслав Стефанов.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още
Актуална тема