Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Тити Папазов за хода на Божков: Тази игра не е за „Левски“

Спорт

Тити Папазов за хода на Божков: Тази игра не е за „Левски“

Тити Папазов за хода на Божков: Тази игра не е за Левски - Tribune.bg
Снимка:

Това е някаква политическа игра, която е обидна за „Левски“, заяви пред bTV баскетболният треньор Константин Папазов - Тити, който единствен поиска акциите от Васил Божков и Георги Попов. Днес стана ясно, че Васил Божков иска да предостави акциите на клуба на премиера Бойко Борисов.

„В крайна сметка всеки собственик има право да се възползва с имуществото си“, коментира още Тити Папазов.

„Моята позиция не се е променила. Изявих желание пред г-н Божков акциите да ми бъдат прехвърлени с една единствена цел – да направя най-доброто за „Левски“ заедно с цялата синя общност“, каза той. И допълни, че не знае дали премиерът има право да получи акциите и дали въобще ги иска. Не съм запознат с търговския закон, но нещо, за да се случи, трябва огромно желание от двете страни - на този, който джиросва и този, който получава акциите. На този етап в България не виждам някой друг, освен мен да пожелае този "горещ картоф", а аз не се притеснявам да го хвана. Нямам представа от тук нататък дали господин Борисов, като министър-председател, има право, каза той.

Това, което винаги ще различава "Левски" от другите отбори, че при нас има идеология, носим името на най-великия българин. При нас нещата са много прозрачни. Не виждам смисъл по никакъв начин да се политизира "Левски" и неговото бъдеще, заяви Папазов. 

Той все пак остава оптимист, че акциите ще преминат в негови ръце, тъй като има план за бъдещето на "сините".

"Продължавам да вярвам в моята кауза. Убеден съм в пътя, който трябва да бъде извървян. Убеден съм, че този проблем, който се появи, е проблем на решението. За мен това е политическа игра, която по никакъв начин не трябва да бъде свързвана с лицето и с името на "Левски". Но в крайна сметка всеки един собственик има правото да вземе своето решение", каза Папазов и добави: "На 29 април му се обадих с ясното съзнание, че желая тези акции да попаднат у мен, защото имам визия за доброто бъдеще на "Левски". От тук нататък... Ще се случи, защо да не се случи? Аз съм единственият, който вярва и има визия за бъдещето на "Левски". И съм готов да ги получа тези акции".


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети