Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Загуба на Томова сложи край на българското участие в квалификациите на Ролан Гарос

Спорт

Загуба на Томова сложи край на българското участие в квалификациите на Ролан Гарос

Загуба на Томова сложи край на българското участие в квалификациите на Ролан Гарос - Tribune.bg

Виктория Томова се прости с надеждите си за участие в основната схема на Ролан Гарос.

Българката загуби с 3:6, 0:6, 4:6 от №155 в света Куруми Нара от Япония във втория кръг на квалификациите. Срещата продължи 2 часа и 1 минута. В първия кръг Томова победи с 6:3, 6:4 световната №163 Наталия Вихлянцева от Русия.

Българката проби още в първия гейм на срещата, но загуби следващите два гейма. При 2:3 Нара постигна нов пробив, но Вики отговори веднага с рибрейк.

Японката проби за отново за 5:3 и сервира за спечелване на сета. Томова поведе с 40-15 при подаването на Нара, но не успя да пробие и така загуби първата част с 3:6. Във втория сет българката беше безапелационна и спечели с 6:0 за 26 минути.

В третата решителна част Вики изостана с 1:4, но успя да изравни за 4:4. За съжаление Томова загуби следващите два гейма и така отпадна от надпреварата.

Загубата на Томова сложи край на българското участие в квалификациите на "Ролан Гарос". В основната схема на турнира страната ни ще бъде представена само от Григор Димитров. В пресявките отпаднаха Цветана Пиронкова, Виктория Томова, Елица Костова, Изабелла Шиникова и Димитър Кузманов, за когото това беше дебют в турнир от Големия шлем.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети