Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Труден двубой предстои на България в Лига на нациите

Спорт

Труден двубой предстои на България в Лига на нациите

Труден двубой предстои на България в Лига на нациите - Tribune.bg

Националният тим на България излиза срещу Уелс във втория си мач от Лигата на нациите. Срещата от Лига B, Група 4 е днес от 16 часа на стадион „Кардиф Сити” в уелската столица.

В първия си мач от тазгодишното издание на турнира възпитаниците на Георги Дерменджиев изпуснаха победата у дома над Ирландия, завършвайки 1:1 на стадион „Васил Левски”.

От своя страна Уелс е изключително стабилен домакин и вече не познава вкуса на поражението вече две години. „Драконите” стартираха с успех над Финландия. Тимът на селекционера няма загуба в последните си седем мача.

Двубоят ще бъде дебютен за Георги Дерменджиев като гост с тима на България. Очаква се своите дебюти като титуляри да направят Бирсент Карагарен и Сисиньо предвид, че в състава има много контузени състезатели.

"Искам играчите да направят добър мач, да изпълняват това, което им е казано, очакваме добър резултат, в края на мача ще видим как ще е приключил двубоя. Бейл е играч от много висока класа, ще е чест и удоволствие той да бъде на терена, ще направим тактиката, за да можем да го спрем", коментира Дерменджиев преди мача.

"Гледали сме доста мачове на Уелс, комплектовани са, играчите са от висока класа, наблюдаваме и младите момчета, които се включват, но гледаме нашия отбор, ще се опитаме да неутрализираме съперника", добави той.

"Мачът с Ирландия е зад гърба ни. Вървим напред. Имаме кадрови проблеми. Пет основни играчи ги няма, но това няма значение. Другите, които са тук, са добри футболисти. Не мога да кажа предварително състава. Времето е динамично и ние се съобразяваме с това. Ще има рокади, но ще ги видите утре", каза още селекционерът на България.

16:00 УЕЛС – БЪЛГАРИЯ 0:0

Стадион: "Кардиф Сити Стейдиъм", Кардиф

Рефер: Фабио Верисимо, Португалия

Уелс: Хенеси, Робъртс, Локйър, Ампаду, Дейвис, Левит, Морел, Бейл, Уилямс, Джеймс, Муур

България: Георгиев, Сисиньо, Димитров, Недялков, Горанов, Костадинов, Малинов, Карагерен, Краев, Неделев, Илиев


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети