Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Царско село шокира ЦСКА

Спорт

Царско село шокира ЦСКА

Царско село шокира ЦСКА - Tribune.bg
Снимка:

"Царете" победиха с 2:1 "армейците"

Царско село постигна страхотна победа срещу ЦСКА с 2:1, която дойде след много добра игра на футболистите на Никола Спасов.

Още в 6-ата минута Андерсон Кордейро реализира първото попадение в срещата. Дилан Бахамбула опита на два пъти да стреля към вратата на Густаво Бусато. При втория опит, топката се озова в Андерсон Кордейро, който с едно движение се освободи от защитник на „червените“ и стреля с левия крак и прониза Густаво Бусато.

Три минути след тази ситуация Джони Пласид направи страхотно спасяване при удар на Али Соу.

ЦСКА успя да изравни резултата в 20-ата минута, когато Едвин Джеси проби по десния фланг, стигна до аутлинията, влезе в наказателното поле и подаде към Стефано Белтраме.  Той стреля, но топката се отби от Джони Пласид и след рикошет отново в италианеца попадна в мрежата на „царете“.

Въпреки изравняването отборът на Царско село продължи да играе смело и да напада противника, а Дилан Бахамбула, Уесли Ната и Антонио Георгиев заиграха много вдъхновяващо в центъра на терена. Бахамбула имаше още няколко ситуации, но не уцели вратата. Удар на Ната също излезе в аут.

3 минути преди края на полувремето падна и второто попадение в мрежата на ЦСКА. След разбъркване в наказателното поле, топката бе изчистена, но попадна на фолето на Бахамбула, който от движение стреля и отново разочарова стража на гостите.

Второто полувреме започна с чисто положение за Царско село. Бахамбула изведе Андерсон, който стреля, но Бусато успя да спаси. Две минути след това Уесли Ната също можеше да вкара. Бахамбула го изведе, но ударът му се удари от външната част на мрежата.

До края на мача Царско село се държа чудесно и не допусна да бъде подложен на натиск от страна на ЦСКА. Футболистите на Никола Спасов играха умно и дори можеха да вкарат и трети гол, но в край на срещата Андерсон пропусна много добра ситуация.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети