Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. ЦСКА на Акрапович надви Ботев (Ихтиман) с 5:0 в мач за Купата

Спорт

ЦСКА на Акрапович надви Ботев (Ихтиман) с 5:0 в мач за Купата

ЦСКА на Акрапович надви Ботев (Ихтиман) с 5:0 в мач за Купата - Tribune.bg
Снимка:

Следващото изпитание пред новия треньор обаче ще е много по-сериозно - на 21 ноември ЦСКА се изправя срещу Левски в мач от първенството.

Бруно Акрапович дебютира с победа начело на ЦСКА, след като „червените“ разгромиха третодивизионния Ботев Ихтиман с 5:0 на стадион „Българска Армия“ и се класираха за 1/8-финалната фаза в турнира за Купата на България. Али Соу (34) даде преднина на "червените" в средата на първото полувреме, а в началото на втората част Джером Синклеър (55) удвои преднината на възпитаниците на Бруно Акрапович. Малко след това Стефано Белтраме (64) реализира красив гол от пряк свободен удар. Джером Синклеър (70) реализира второто си попадение в мача, а влезлият като резерва Ахмед Ахмедов (76) вкара и пети гол за ЦСКА.

Експерименталният състав на ЦСКА не допусна изненада и постигна категоричен успех. Още от самото начало на двубоя Бруно Акрапович даде шанс на младия Митко Митков, а в течение на двубоя шанс за изява получиха Александър Бучков и Мартин Смоленски. Символичните домакини стояха стабилно през първото полувреме, но след почивката „червените“ вдигнаха оборотите и стигнаха до изразителния успех.

"Бях обещал на момчетата, че ако бием с повече от три гола, ще получат два дни почивка. Затова се радваха се много.", коментира Акрапович след убедителната победа.

LAP.bgLAP.bg

Той даде заявка и за предстоящото "вечно дерби" в София:

Гледаме нашия си отбор. Анализирам тактиката на Левски и готвя моя отбор. С какъв състав ще излязат си е техен проблем. Ние сме най-големият отбор в България, с четири главни букви, искам адреналин и трите точки.".


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати