Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. ЦСКА обяви програмата за зимната подготовка

Спорт

ЦСКА обяви програмата за зимната подготовка

ЦСКА обяви програмата за зимната подготовка - Tribune.bg
Снимка:

Ръководството на ЦСКА обяви програмата на зимната си подготовка, която ще се проведе в два турски града. „Червените” посочиха и своите съперници за предстоящия лагер.

Ето какво написаха в официалния си сайт:

ЦСКА ще проведе лагер в два турски града - Алания и Белек, по време на зимната си подготовка. В южната ни съседка 31-кратните шампиони на България ще изиграят 5 приятелски срещи.

"Армейците" се събират за старта на подготовката на клубната база в Панчарево, където на 5 и 6 януари футболистите ще преминат медицински прегледи.

След края на изследванията "червените" заминават за Алания. Тимът на Стойчо Младенов ще остане в средиземноморския курорт до 22 януари, като за момента е предвидена една приятелска среща там - срещу полския Стал (Миелец), в чиито редици се състезава бившият капитан на ЦСКА Божидар Чорбаджийски.

След престоя си в Алания футболистите и треньорският щаб ще отпътуват към друг турски курорт - Белек, където ЦСКА ще изиграе още 4 контроли - с австрийските Хартберг и Щурм (Грац), чешкия Будейовице и казахстанския Шахтьор (Караганда). Единствено за датата 28 януари, когато "червените" трябва да изиграят два приятелски мача един след друг (срещу Щурм и Будейовице), все още няма окончателно потвърждение от страна на съперниците. Всички други са потвърдили спарингите, като остава само да бъдат уточнени терените и точният начален час на двубоите.

Лагерът в Турция ще приключи на 1 февруари, когато 31-кратните шампиони на България се прибират в София, за да продължат подготовката си на родна земя, където със сигурност ще изиграят още 1 или 2 контролни срещи.

Ето и цялата програма на ЦСКА за зимната подготовка на тима:

5 януари - събиране на Панчарево за прегледи

6 януари - прегледи и тръгване за Алания

21 януари - ЦСКА - Стал (Миелец)

22 януари - отпътуване за Белек

25 януари - ЦСКА - Хартберг (Австрия)

28 януари - ЦСКА - Будейовице (Чехия)

28 януари - ЦСКА - Щурм (Грац)

31 януари - ЦСКА - Шахтьор (Караганда)

1 февруари - прибиране в София


Последвайте ни в Google News

 

Етикети ЦСКА - София

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати