Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. ЦСКА отчете успешен старт на кампания

Спорт

ЦСКА отчете успешен старт на кампания

ЦСКА отчете успешен старт на кампания - Tribune.bg
Снимка:

"Специални гости на Армията" има за цел да запознае децата с историята, традициите и успехите на „червените“

Началото на месец ноември бе успешно за ЦСКА.

Освен победата срещу Славия, която е трета поредна за тима ни, стартира успешно и кампанията "Специални гости на Армията".

Тя има за цел да запознае децата с историята, традициите и успехите на ЦСКА.

Първите специални гости бяха юношите от Академия ЦСКА, а през последната седмица ни посетиха последователно учениците от столичните 125 СУ "Проф. Боян Пенев" и 140 СУ "Иван Богоров", съобщават от клуба и допълват:

Те взеха участие в дискусионна лекция, изгледаха филм за славната армейска история, снимаха се в съблекалнята, на трибуните и пистата и дори имаха възможност да стъпят на тревата на "Армията".
Децата посетиха музея и се разходиха по "алеята на славата", след което се срещнаха с легендарните Димитър Пенев, бай Добри, Христо Запрянов и бившите футболисти и настоящи треньори в Академията - Владимир Манчев и Ивайло Иванов.
Малчуганите бяха изключително развълнувани, снимаха се и си взеха автографи за спомен. Димитър Пенев им подари книгата "70 години слава", която ще остане завинаги в училищната библиотека.
Директорът на Академията Пауло Кардосо запозна момчетата с условията, на които трябва да отговарят, ако искат да станат част от школата и ги окуражи да не спират да следват мечтите си.
Кампанията продължава с пълна сила, като вече има желаещи да ни гостуват от всички краища на България. За записвания пишете на press@cska.bg.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети ЦСКА

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати