Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. ЦСКА постави рекордна цена на Кайседо

Спорт

ЦСКА постави рекордна цена на Кайседо

ЦСКА постави рекордна цена на Кайседо - Tribune.bg
Снимка:

С 15-ия си гол през сезона Жорди Кайседо донесе 15-ата победа на ЦСКА в шампионата.

Националът на Еквадор извади „армейците“ от серията от 3 мача без победа и сложи край на 337-минутната суша без гол за тима на Стойчо Младенов. Бисерът на Кайседо пък дойде пред погледа на двамата съсобственици на клуба Гриша Ганчев и Христо Стоичков, които със сигурност са останали доволни от преставането на 23-годишния голаджия.

Формата на Цар Лъв пък безусловно е заковала цената му на минимум 5.5 милиона евро, пише „Мач Теелграф“. Най-конвертируемият футболист на „червените“ бе желан от редица клубове през зимата, но по изричното настояване на старши треньора Стойчо Младенов ЦСКА „удържа“ на оферти от Турция, Испания и дори Англия, като медиите на Острова дори спрягаха сумата 4,62 млн. паунда (около 5,5 млн. евро) от лондонския Фулъм.

Подобно предложение обаче така и не бе потвърдено да е пристигало, а предполагаемата продажна цена на Жорди варираше около 5 млн. евро. Сега обаче е сигурно, че който клуб пожелае еквадореца в редиците си, ще трябва да извади поне толкова като основна сума плюс допълнителните бонуси за „червените“ при изпълнението на конкретни условия и успехи. Това ще превърне Кайседо в най-скъпия изходящ трансфер на ЦСКА след сделката за Кирил Десподов, преминал в Каляри за около 4 млн. евро през януари 2019 г.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати