Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. ЦСКА с исторически успех срещу Лудогорец в София

Спорт

ЦСКА с исторически успех срещу Лудогорец в София

ЦСКА с исторически успех срещу Лудогорец в София - Tribune.bg
Снимка:

Отборът на ЦСКА постигна изключително ценна победа в борбата си за второто място.

За първи път в своята история „червените” победиха 10-кратния шампион на България Лудогорец в мач за първенство от efbet Лига на своя стадион – „Българска армия” – 4:1. Няколко дни, след като „орлите” бяха коронясяни с десетата си поредна титла разградчани преклониха глава и пред столичния тим, който изигра много силен мач под проливния дъжд в столицата.

Централният бранител Юрген Матей даде тон за успеха на ЦСКА с попадение в четвъртата минута, а в 54-ата Бисмарк Чарлс удвои актива на своите. След точно час игра Сисиньо завърши страхотен пас от Кирил Десподов, намалявайки пасива на „зелените”, но в 62-ата другият бранител на ЦСКА – Мено Кох беше оставен непокрит в наказателното поле на Лудогорец и с глава отблизо матира Кристиан Кахлина. В шестата минута от добавеното време Жорди Кайседо реализира от дузпа и оформи крайното 4:1 за „червените”.

Успехът прати ЦСКА на второто място във временното класиране, като тимът вече е с 53 точки, една пред Локомотив Пловдив (52), ала „смърфовете” са с мач по-малко спрямо столичани. Лудогорец остава комфортно на върха, без да има шанс да бъде свален оттам и е с 64 точки.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети