Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Тухел: Очаквах Абрамович да си тръгне

Спорт

Тухел: Очаквах Абрамович да си тръгне

Тухел: Очаквах Абрамович да си тръгне - Tribune.bg

Томас Тухел разкри, че е бил предупреден предварително, че е възможно собственикът на Челси - Роман Абрамович да напусне клуба.

Макар повечето да останаха изненадани от решението на руснака да продаде клуба, за мениджъра на тима това не е дошло като шок.

"Когато съобщението беше публикувано и новините започнаха да се появяват, аз бях в съблекалнята на Лутън. Знаех малко преди това за решението, тъй като, разбира се съм в постоянни контакти с Петър Чех и Марина Грановская. Чудех се кога, а не дали ще бъде обявено това решение. Имахме дълга комуникация и разговори, не беше спонтанно решение "Окей, продавам клуба"."

"Трудно е да опиша емоциите си. Странно е, защото доскоро не виждахме това да се случи. За много дълго време Челси винаги е бил собственост на Роман Абрамович, който е много емоционален и страстен собственик. Той прие спорта, който ние толкова много обичаме и се отнасяше много сериозно. Това е голяма промяна, не знам как да се чувствам към нея. Не съм човек, който се страхува, не се притеснявам дълго време и се опитвам да адаптирам нещата към моментната ситуация.", заяви Тухел.

"Разбира се, тези новини станаха честа тема на обсъждане между футболистите и щаба. Тренираме заедно, говорим си за това. Аз съм много щастлив, че мога да работя тук. Няма огромна разлика ако собственикът не дойде на тренировка или на обяд. Към момента всичко е нормално и така по-лесно ще разберем как се чувстваме спрямо ситуацията", добави мениджърът на "сините".


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети