Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Удинезе не успя да победи в седми пореден мач

Спорт

Удинезе не успя да победи в седми пореден мач

Удинезе не успя да победи в седми пореден мач - Tribune.bg
Снимка:

Милан и Парма с изненадващи загуби в Серия "А"

Изиграха се четири от петте срещи в неделната програма на Серия „А“

Футболният маратон днес започна с изненадваща победа на СПАЛ с 1:0 като гост над Парма. Тимът на Луджи ди Биаджо отлепи от последното място в Серия „А“ след минимален успех и вече заема 19-ото място с 18 точки. Единственото попадение в двубоя отбеляза Петаня от дузпа в 71-ата. Бъдещето на СПАЛ в елита все още остава много несигурно, тъй като тимът е на 7 точки от зоната на спасение. Парма остава с 35 точки и пропусна шанса да доближи шестия Наполи.

Не по-малко шокиращо поражение допусна Милан днес. „Росонерите“ загубиха у дома с 1:2 от Дженоа. Горан Пандев откри резултата на „Джузепе Меаца“ още в 7-ата минута, а Касата наказа домакините за втори път в 41-ата. Златан Ибрахимович върна едно попадение след почивката, но Милан не успя да се добере до точката. Така Дженоа излезе над опасната зона, макар че има същия актив точки като 18-ия Лече. Все пак успехът днес може да се окаже решаващ за тима на Давиде Никола за оставане в елита.

Сампдория прекъсна серията на Верона от осем поредни мача без загуба, след като записа успех с 2:1 на „Луиджи Ферарис“. Аудеро си вкара автогол в 32-ата и даде аванс на гостите, но Сампдория стигна до обрат в последния четвърт час благодарение на Куалярела. 37-годишният ветеран върна паритета в 77-ата, а отново той бе точен от дузпа девет минути по-късно.

Удинезе записа седми пореден мач без успех, след като с срещата от 19:00 часа направи 0:0 с гостуващия Фиорентина.

От 21:45 е дербито на кръга Ювентус – Интер.

РЕЗУЛТАТИ:

Парма - СПАЛ 0:1

Милан - Дженоа 1:2

Сампдория - Верона 2:1

Удинезе - Фиорентина 0:0


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Милан, Серия А

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети