Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. „Ултрас Левски“: Призоваваме акциите да преминат в ръцете на Наско Сираков

Спорт

„Ултрас Левски“: Призоваваме акциите да преминат в ръцете на Наско Сираков

Ултрас Левски: Призоваваме акциите да преминат в ръцете на Наско Сираков - Tribune.bg

„Ултрас Левски“ подкрепиха желанието на Наско Сираков да вземе акциите на клуба. Ето какво написаха те на сайта си:

Водещата новина за всяко синьо сърце от последния час е, че Наско Сираков официално поиска акциите на ФК Левски да бъдат прехвърлени на негово име. Докато корифеи на търговското право всеки ден променят своето мнение относно това кой е настоящия собственик на Левски, ние искаме да използваме трибуната, която имаме тук, за да изразим своята категорична подкрепа към легендарния футболист и ръководител на любимия ни отбор.

В негово лице и в това на Павел Колев виждаме потенциал за уникален тандем, който да вдигне Левски в този ужасяващ за всички нас момент. Именно тези две имена бяха предложени от наши представители като вариант за прехвърляне на акциите и след категоричния отказ на единия, то ние, Ултрас Левски, приветстваме желанието на другия да се нагърби със спасението и управлението на любимия ни клуб в този съдбовен момент.

Призоваваме собствеността на отбора да бъде решена и акциите да преминат в ръцете на Наско Сираков, а докато това се случи, отново искаме да обърнем внимание на това, което зависи изцяло и само от нас - кампаниите за подпомагане на ФК Левски.

В платформата HelpKarma бяха събрани над 50 хиляди евро само за няколко дни, а вече над 3000 са продадените виртуални билети за рождения ни ден на 24-ти май.

Левскари, с всеки изминал ден каузата ни достига до все повече и повече хора и именно затова отказваме да повярваме, че хората, които се интересуват от съдбата на Левски, са няколко хиляди човека. Или поне това говорят актуалните цифри, които показват колко точно са ангажираните с кампаниите. Убедени сме, че можем да спестим някоя кутия цигари, един ресторант, кино или бар в името на нещо свято! В името на Левски!


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати