Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Уулвърхемптън срази Тотнъм в Лондон

Спорт

Уулвърхемптън срази Тотнъм в Лондон

Уулвърхемптън срази Тотнъм в Лондон - Tribune.bg
Снимка:

Евертън и Юнайтед не успяха да се победят на “Гудисън Парк”

Евертън и Манчестър Юнайтед фиксираха равенство 1:1 в двубой от 28-и кръг на Премиършип, игран на стадион “Гудисън Парк” пред близо 40 000 зрители.

Евертън поведе с ранен гол на Доминик Калвърт-Люин, който се разписа в третата минута след грешка на вратаря на “червените дяволи” Давид де Хеа. Манчестър Юнайтед възстанови равенството в 31-ата минута с попадение на Бруно Фернандеш. В края на срещата Евертън отбеляза втори гол, който обаче бе отменен след намесата на системата за видеонаблюдение заради засада. През второто полувреме “карамелите” бяха по-близо до победата, но Юнайтед до известна степен извади късмет.

Манчестър Юнайтед е на пето място в класирането с 42 точки, а Евертън на 11-о с 37 т. В следващия кръг тимът на Оле Гунар Солскяр посреща градския конкурент Манчестър Сити на “Олд Трафорд”.

В друг мач от кръга Тотнъм посрещна Уулвърхемптън Уондърърс на своя стадион в Лондон и загуби с 2:3. Нидерландският нападател на “шпорите” Стивън Бергвайн се отличи в 13-ата минута,а защитникът на “вълците” Мат Дохърти изравни в 27-ата минута, вкарвайки топката във вратата след грешка на защитник на лондончани.

В края на първото полувреме Серж Орие отново даде предимство на Тотнъм, но гостите успяха да направят пълен обрат с голове през втората част на Диого Жота в 57-ата минута и Раул Хименес в 73-ата. С актив от 42 точки Уулвърхемптън измести Тотнъм от шестото място (40 т.). /БГНЕС


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп