Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. В Байерн недоволстват за "Златната топка" на Меси

Спорт

В Байерн недоволстват за "Златната топка" на Меси

В Байерн недоволстват за Златната топка на Меси - Tribune.bg

Бившият вратар и настоящ генерален директор на Байерн (Мюнхен) Оливер Кан съвсем недипломатично оспори избора на Лионел Меси за носител на “Златната топка” на “Франс Футбол” за номер 1 през 2021 година.

Втори, с изоставане от само 33 точки, остана голмайсторът на баварците Роберт Левандовски. “Поздравявам Меси, но Роберт Левандовски заслужаваше “Златната топка”, още повече, че беше избран за нападател номер 1.

През годината той показваше всеки ден изключителни игри. Но и без “Златна топка” Роберт отдавна е покорил футболния Олимп. Нямам търпение да видя какви още рекорди ще подобри с Байерн. Със сигурност и догодина той ще е сред претендентите за наградата”, каза Кан.

Спортният директор на германския шампион Хасан Салихамиджич също оспори избора на аржентинеца за спечелването на трофея.

„Поздравявам Меси, но ние в Байерн повече бихме се радвали, ако Роберт беше спечелил. Горди сме, че такъв изключителен играч е част от нашия отбор. Той справедливо беше определен за нападател на годината. Левандовски е пример за професионалист. Той винаги си поставя нови и високи цели и затова е един от най-добрите в света“, коментира Салихамиджич.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети