Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. В Търговище ще посрещнат тържествено Антоанета Костадинова

Спорт

В Търговище ще посрещнат тържествено Антоанета Костадинова

В Търговище ще посрещнат тържествено Антоанета Костадинова - Tribune.bg
Снимка:

Община Търговище организира тържествено посрещане на Антоанета Костадинова и Христо Маринов.

Събитието е насрочено за 1 август, в 20:00 часа, на спортната площадка "Стадиончето", зад Центъра за младежки дейности и инициативи, съобщиха от пресцентъра на администрацията.


Поканени да присъстват са всички роднини, близки, съмишленици на Антоанета и Христо, спортни деятели, общественици, представителите на медиите и всички съграждани.

Кметът Дарин Димитров ще връчи на сребърната ни олимпийска медалистка и нейния треньор почетни плакети на Община Търговище. Местната администрация подготвя и различни изненади за тях. След официалната част, в специално обособена зона, всички желаещи ще могат да вземат автограф от Костадинова и Маринов.

Присъстващите могат да си носят знамена, плакати в подкрепа на Антоанета и Христо, или други артикули и материали, които ще допринесат за тържественото и празничното настроение.

Гражданите да са снабдени с лични предпазни средства и да спазват физическа дистанция от 1.5 метра, апелират организаторите. Стриктно трябва да се спазват и указанията, които ще бъдат дадени на място, за придвижване в зоната за автографи. Нека, въпреки еуфорията, бъдем отговорни към собственото си здраве и това на околните.

„Нека в неделя посрещнем заедно Антоанета и Христо и им покажем колко много ги обичаме и се гордеем с тях“, призовават от Общината.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети