Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Валентин Михов: Трябват зали и стадиони – министър Кралев задвижи нещата

Спорт

Валентин Михов: Трябват зали и стадиони – министър Кралев задвижи нещата

Валентин Михов: Трябват зали и стадиони – министър Кралев задвижи нещата - Tribune.bg
Снимка:

Когато на нашите стадиони има спокойствие, тогава хората ще си доведат семействата

„За тези 30 години доста неща се промениха, но пропуснахме основния стратегически момент - трябва строителство на зали, стадиони и салони. Така ще пратим децата на правилното място - в спорта. Този момент го пропуснахме, но вече от две-три години започна да се наваксва. Министър Красен Кралев задвижи нещата. Стигна се и до обединение на 4 балкански държави за домакинство за Европейско по футбол“. Това заяви пред „Bulgaria on Air“ спортната легенда Валентин Михов.

Той е категоричен, че нещата в страната ни се развиват доста добре.

„Спортът все още е един оазис в България. Радвам се на всеки спортен успех. Моите уважения към всички спортисти. Обединение и стратегия трябват. Тези, които имат стратегия, постигат успех. Най-добре спортисти трябва да са на терена - титуляри“, сигурен е Михов.

Според него финансовите трудности в България не са само в спорта и във футбола, а и в други сфери.

„Кой клуб в момента реално е в добро финансово състояние. При едни неуспешни трансфери, когато си очаквал нещо да вземеш, да продадеш футболист или да се развиеш по-добре, то няма как да не останеш на минус. Ако излезеш на по-горно ниво, например европейски турнир, то тогава може да оправдаеш разходите си“, твърди той.

„Как може да привлечем хората към стадионите при такава агресия. Все пак започнахме да взимаме пример от Великобритания и Германия. Трябва да има допълвания, трябва да има различни мнения. Но не навсякъде в Европа положението е розово. Например в Италия също има размирици. Когато обаче на нашите стадиони има спокойствие, тогава хората ще си доведат семействата“, допълни Михов.

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати