Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Венци Стефанов: Бербатов ще бъде ошамарен на Конгреса

Спорт

Венци Стефанов: Бербатов ще бъде ошамарен на Конгреса

Венци Стефанов: Бербатов ще бъде ошамарен на Конгреса - Tribune.bg
Снимка:

Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов прогнозира, че Димитър Бербатов ще бъде разгромен на конгреса.

Според него бившият футболист на Манчестър Юнайтед ще повтори фиаското на Любослав Пенев.

"Бербатов ще бъде ошамарен на конгреса. Едва ли ще събере повече от 100 гласа. Хората не вярват на балалайки. Направете анкета между всики футболисти от 90-те години до днес, за да ви кажат искат ли Бербатов за президент. Безспорно БФС има нужда от промяна. Трябва Професионалната футболна лига да администрира първенството, а президентът да има повече представителни функции. Същото го каза и Бербатов, но след като го чу от мен. Мара Подробната. Не може човек, който не е дал един лев за футбола, да ме учи. Пишат се откровени лъжи. Какво е работил той освен футболист? Ние сме лоши хора, не обичаме истината. Мен затова ме мразят, но не ми пука", заяви Стефанов пред "България Днес".

Той коментира и казуса с върнатата оставка от Борислав Михайлов на последния Изпълком.

Президентът на Славия не вижда алтернатива на Борислав Михайлов в кандидатурата на Бербатов и неговия партньор Петър Величков. "Бербатов не е почерпил с 20 лева през живота си. Величков от осем години отговаря за спонсорството и рекламите в БФС. Ако намерите кой е довел да рекламира, ще си посипя главата с пепел", добави още президентът на Славия.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Циник И във футбола е лайна с говна , като кучето , което го питали защо ташаците са му отзад , а не отпред ? Кучето отговорило : че то кое ми е наред , че и те да са ми отпред ?
01.05.2021 18:17 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети