Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Венци Стефанов: На тези тримата не бих дал и кучето да ми разхождат

Спорт

Венци Стефанов: На тези тримата не бих дал и кучето да ми разхождат

Снимка:

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, коментира кандидатите за президент на БФС на специална пресконференция пред медиите.

"Моята позиция остава непроменена. За времето, през което съм бил в този Изпълком, заедно с Борислав Михайлов, съм видял какво е направено, какво се прави и евентуално какво ще се направи за бъдещето. Видял съм, че нещата във футболния съюз стоят на една здрава основа. Борислав Михайлов е достатъчно добре ситуиран в европейските структури на футбола, което ни дава шансове да ни бъдат отпускани средства, които могат да помогнат за развитието на масовия спорт", заяви Стефанов.

"За Светата Троица какво да Ви кажа? Нещата са много комплицирани. Зад Митко явно стоят хора, които му дават кураж, защото той не е в час за много неща. Иска ми се някой от Вас да провери кой финансира неговата фондация, как се финансира, той дава ли пари, колко дава. Аз и моите колеги 27 години даваме пари, които могат да се видят и в счетоводство, и в данъчни."

"Тези три момчета са много добри за родителите, за приятелите им. Но да контролираш този футболен организъм в България, се изискват връзки, контакти, ум. Другият, който щял да управлява, е малкият Станков. Той е интелигентно момче. Уважавам дядо му най-много, той наистина е дал. Но той много бързо искаше да прескочи от служител до отговорен ръководител. Не става така.

"На тези тримата аз не бих дал да ми разходят кучето пет минути, защото ще го изпуснат. Мартин Петров е по-бърз и ще го стигне, евентуално. Но нямат никакъв шанс. Аз знам, зад тях стои един юрист, който им дава акъл за повечето от нещата. Но той не си дава сметка, че тези хора категорично не стават", допълни Стефанов.

"Ако някой е черпен едно кафе от Митко Бербатов, ще му направя паметник на "Васил Левски". Нямаш ли контакт с хората, ти нямаш идея какво се случва. Трябва да бъдеш човек към всекиго."

"Аз, откакто съм във футболния съюз, нито една стотинка не съм взел. И много мои колеги са така. Имат си много кусури тези хора. Всички имаме. Дайте ми един чист, който отговаря на всички изисквания. Аз ще го нося на ръце. Мартин Петров ми беше много симпатичен, ама той неговите пари не може да си опази. Взе му ги някаква патица, пък за футбола ли. Стилиян от куртоазия седи и казва, че ще бъде в България. Ще го видите тук три пъти в годината. И кой, малкият Станков, Петър Величков и Бербатов ще управляват? Несериозни неща."

"Да не би да мислите, че мотивът им е да цъфти българският футбол? Я се опомнете. Той не може и да цъфне, защото семето, което е посято сега, изисква специална поддръжка."  


Коментари (2)

чичо Том Такива плямпаджии като теб,с лопата да ги ринеш.Ти освен за себе си не си направил нищо запомнящо се за проспериране на българския футбол.Уреждаш мачовете на този иначе симпатичен отбор,който едва се задържа в елитната група,играеш черно тото и папаш парички от благодетеля на отбора.Ти не си никакъв президент ,а кукла на конци и сега си защитаваш коматя хляб пред перуката.Да е жив и здрав Михалев,че умее да те командва и ти слушкаш.За качествата на тези момчета,ти си последния като футболен капацитет ,който може да ги оценява ,тъй като ти си "на ти " с футболната топка.Умееш само да плюеш и обиждаш,но си кръгла тлъста нула.
30.09.2021 22:40 / Отговор
софиянец Това твое куче трябва да е глухо и кьораво,за да излиза с теб да го разхождаш.Ако зависи от мен ,няма да те допускам до терена на стадиона да пристъпваш ,а ти си се нагнездил в Съюза и правиш шкембе,тъй като твоето понятие за футбол е как да продадеш и как да уговориш и то под диктовка на благодетеля ,който дава паричките за уж твоя отбор. Примири се с положението,че тези момчета ще ти ритнат менчето,защото са по умни и можещи от теб. Ти,перуката и сливенския мангал сте вече за запаса.
30.09.2021 22:53 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема