Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Венци Стефанов разкритикува националния отбор, определи кои трима трябва да играят

Спорт

Венци Стефанов разкритикува националния отбор, определи кои трима трябва да играят

Венци Стефанов разкритикува националния отбор, определи кои трима трябва да играят - Tribune.bg
Снимка:

Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС - Венци Стефанов, съсипа национала на България Божидар Краев заради надменното му поведение.

Това се случи по време на днешната пресконференция, която даде шефът на "белите".

"Вие гордеете ли се с едно момченце, което ще играе в Шампионска лига? Аз не се гордея с това къдравото момче с опашка като петле. Как България да се класира с подобни играчи? Този Краев е самовлюбен. Искал да бъде лидер. И това го чухме от него, от едно овне. Представяте ли си колко се е самозабравило това момче", заяви Стефанов.

"Трябва да се залага на играчи като Доминик Янков, Кирил Десподов и Георги Йомов", добави президентът на столичния клуб.

"Преди известно време разговарях приятелски с Дерменджиев, защото той беше футболист на Славия и го познавам много отдавна. Казах му: “Георги, едно е да си треньор на клуб с много пари и възможности, друго е да пресееш от многото футболисти тези, които могат да се сбият за България. Да бъдат момчета, които имат бъдеще. Лесно е да бъдеш треньор с футболисти, купени за 10-20 милиона. Изкарай ги отдолу."

"Мисля, че час по-скоро трябва да започнем да работим от нулата. Ако се работи правилно и методично, може да има промяна, и то за добро. А ние хвърлим едно-две млади момчета, които прегарят. А отзад един вратар не е бил една година на вратата, а ти го пускаш в най-важния мач серщу Унгария.

Не искам да обиждам никои от момчетата, но играеш срещу Финландия и едно-две финландчета минават като слаомистите в ските. Същите грешки наблюдавам и в клубното първенство - в Славия и много други клубове”, допълни Стефанов


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети