Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Ясен Петров: Изненадан съм от желанието на футболистите за игра

Спорт

Ясен Петров: Изненадан съм от желанието на футболистите за игра

Ясен Петров: Изненадан съм от желанието на футболистите за игра - Tribune.bg
Снимка:

Селекционерът на България - Ясен Петров, говори пред медиите преди заминаването на "трикольорите", на които им предстои изиграването на три тежки контроли с участници на UEFA EURO 2020.

"Пет човека отпаднаха, другите пет пристигнаха снощи късно. Групата е 26 човека, наясно сте с нея", заяви Петров преди заминаването на отбора.

"Поканени сме на много тежки мачове. Отиваме с целта да ги затрудним максимално, няма мач, в който да не си поставяме целта да успеем."

"От тези три дни на тренировки, за мое учудване футболистите са в много добро състояние и съм изненадан от желанието им за игра. Настроението е добро, надявам се това да се отрази на играта ни. Имаме малко време отново за тежката серия, но само може да градим отбор в подобни мачове. При всички положения ще има ротации, може би всички ще вземат участие. Така ще направим - ще дадем възможност на всеки да покаже своите възможности."

"Имайте предвид, че в момента повечето играчи са от българското първенство. Надявам се да вземат шанса и да покажат себе си. Дай Боже от тези контроли някой да извлече полза, да подпише добър договор в някое първенство", завърши Петров.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети