Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Ясен Петров: Националният отбор е отворен за всеки

Спорт

Ясен Петров: Националният отбор е отворен за всеки

Ясен Петров: Националният отбор е отворен за всеки - Tribune.bg
Снимка:

Селекционерът на България Ясен Петров направи равносметка на пердставянето на родните отбори в зимните контроли. Той сподели в интервю за БНТ, че тенденцията е чуждестранните съдии да свирят в ущърб на родните тимове.

“Направи ми впечатление, че имаше много съдийски грешки, и то винаги в ущърб на българските отбори. Тенденцията е такава. Но като цяло представянето на българските отбори беше на ниво.

Националният отбор е отворен за всеки, който е в добра форма, показва резултати и добри игри. Но трябва да покаже. Не съм от притеснителните. За мен националния не е чест, а кауза. Трябва да направим един добър отбор. Играем 11 на 11. Малко по-възрастен съм, но съм си същия по характер. Дай Боже да е за добро. Самочувствието се гради с резултати. Всичко е пред нас и днес. Връщейки се назад, нищо няма да направим.

Говорили сме с много футболисти. Желая им много късмет и здраве. Всеки млад, който играе добре и ви бърка в очите, е добре дошъл”, каза Ясен Петров, който обяви, че е доволен от трансфера на Антов в Болоня.

“Естествено, че трансферът на Валентин Антов ме радва. Кой треньор не би се гордял с футболист, който играе в такова силно първенство”, добави селекционерът на трикольорите.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още
Актуална тема