Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Женският национален отбор започна подготовка в София

Спорт

Женският национален отбор започна подготовка в София

Женският национален отбор започна подготовка в София - Tribune.bg
Снимка:

Заниманията се провеждат в столичната зала „Христо Ботев“

Женският национален отбор по волейбол на България, който е воден от Иван Петков започна подготовка за новия сезон. Състезателките са събрани в София, а заниманията се провеждат в столичната зала „Христо Ботев“, съобщава Българската федерация по волейбол.

Двадесет момичета започнаха тренировъчен процес, като се очакват още шест от състезателките, които все още със своите клубове в чужбина. Това са Елица Василева Скандичи (Италия), Гергана Димитрова и Мира Тодорова – Волеро Льо кане (Франция), Лора Китипова и Мария Каракашева – Волей Алба (Блаж, Румъния) и Петя Баракова - Девелопрес (Жешув, Полша) .

„Започнахме с фитнес, вчера вече влязохме и в зала. Очакваме няколко от най-опитните ни момичета, които все още не са освободени от клубовете си. Крайният срок, в който те трябва да бъдат в София е 11 май“, коментира за официалния сайт на БФВ volleyball.bg мениджърът на националния тим Любомир Герасимов.

На 17 май волейболистките ни отпътуват за Русе, където ще продължат подготовката си з Волейболната лига на нациите. От 21 до 23 май „Арена Монбат Русе“ приема двубоите първия уикенд на престижната надпревара. Съперници на България са Япония, Белгия и САЩ.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети волейбол

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети