Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. „Вагнер“ сипят заплахи към Путин: Направи грешен избор. Скоро ще имаме нов президент

Свят

„Вагнер“ сипят заплахи към Путин: Направи грешен избор. Скоро ще имаме нов президент

Вагнер сипят заплахи към Путин: Направи грешен избор. Скоро ще имаме нов президент - Tribune.bg
Снимка:

„Путин направи грешен избор. Толкова по-зле за него. Скоро ще имаме нов президент“.

Това съобщение се появи в „Телеграм“ канала на „Вагнер“ след обръщението на руския президент.

Путин обвини Пригожин в измяна, призова да не се повтаря гражданската война от 1917 г.

Тувинският дегенерат (военният министър Шойгу) и Пыпа (Путин) дори не можеха да се справят с хохола. Как могат да се мерят с ЧВК „Вагнер“. Когато тувинеца бъде изведен от офиса с белезници, той вероятно ще каже, че до „двеста музиканти са били унищожени“. („музикантите“ се ползва като синоним на „Вагнер“)

Всички младши и средни командири са изцяло на страната на най-обещаващия политик. Обикновените войници подкрепят ЧВК „Вагнер“ и не искат да умрат в кървави месомелачки и споразумения, които тувинският дегенерат урежда от година и половина. Така 180 войници свалиха оръжие и отказаха да пречат на „музикантите“ във Воронежска област“, твърдят групировката.

Според тях Путин е дръпнал спусъкът на Гражданската война.

„Вместо да изпрати един-двама дегенерати в пенсия, той даде заповед да се неутрализира най-боеспособната част на Русия. Животът на един или двама предатели беше поставен над 25 000 герои. Кой е злият в този конфликт вече е очевидно. Победата ще бъде за ЧВК „Вагнер“, заканват се те.

„Смешно е да гледаш как всички военни плъхове рязко застанаха на страната на тувинския дегенерат и си помислиха, че са направили правилния избор след призива на Путин. И изведнъж не? Стрелков вече е подписал собствената си смъртна присъда“, пишат още „Вагнер“.

В Русия започна военен преврат, написа в профила си в Телеграм ръководителят на ЧВК „Вагнер“ Евгений Пригожин, който публикува видео от сблъсък между руската армия и „Вагнер“ край Воронеж.

„Авиацията нанесе удари с ФАБ срещу Музикантите“, гласи текстът към видеото.

Има и престрелки в района на Воронеж.

Зенитните оръдия на ЧВК „Вагнер“ поразяват авиацията на въздушните сили на РФ и свалят хеликоптер, атакуващ пехотата на „Вагнер“, се уточнява още в текста.

„Умоляват се цивилните граждани да бъдат изключително внимателни“, се казва в обръщението.

„В Африка беше по-горещо“, пише още в коментара под видеото. 

„Никой няма да се предаде по искане на ФСБ. Ние не искаме страната да продължи да живее в корупция. Когато ни казаха, че сме във война с Украйна, ние воювахме, но се оказа, че всичко се краде. Сега удрят цивилни. Ние сме патриоти, а тези, които ни се противопоставят, са тези, които са се събрали около мръсниците“, казва още той.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати