Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Доналд Тръмп прие президентската номинация на Републиканската партия

Свят

Доналд Тръмп прие президентската номинация на Републиканската партия

Снимка:

В речта си Тръмп определи Байдън като Троянския кон на социализма

Президентът на САЩ Доналд Тръмп предупреди, че неговият опонент от демократите Джо Байдън ще „разруши“ американската мечта, ако спечели изборите за Белия Дом през ноември, предава Би Би Си.  По време на последната вечер от Партийната конференцията на Републиканците Тръмп обяви, че приема номинацията на партията за кандидат-президент.

В речта си той оприличи опонента си на „разрушител на американското величие“. Допълни, че Байдън не е спасителят на американската душа, а разрушител на работни места. „Байдън ще прехвърли американски работни места в Китай. Неговият дневен ред е „Произведено в Китай“, а моят е „Произведено в САЩ“, каза Тръмп. Той беше категоричен още, че демократите ще допуснат „насилствените анархисти“ в американските градове.

Членовете на семейство ТръмпЧленовете на семейство Тръмп

„И така, тази вечер - добави той - ви задавам един много прост въпрос - как Демократическата партия може да поиска да ръководи страната ни, когато прекарала толкова време, разрушавайки страната ни?“ . После продължи с думите:“Джо Байдън прекара цялата си кариера в аутсорсинг на мечтите на американски работници, отхвърляйки работата си, отваряйки техните граници и изпращайки синовете и дъщерите си да се бият в безкрайни чужди войни."

Тръмп определи Джо Байдън като Троянския кон на социализма. Като Би Би Си отбелязва, че в речта си настоящият държавен глава е споменал минимум 40 пъти името на Байдън. Към момента според проучванията Байдън има едноцифрена преднина в обществената подкрепа над Тръмп 68 дни преди гласоподавателите да кажат тежката си дума.   

Конференция на републиканцитеКонференция на републиканците


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още