Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. И британската полиция изнемогва заради нарушители

Свят

И британската полиция изнемогва заради нарушители

И британската полиция изнемогва заради нарушители - Tribune.bg
Снимка:

В Лондон много хора не спазват забраната за излизане, властите решиха да затворят парковете

Полицията в Лондон е на ръба на силите си, след като в събота десетки хиляди британци излязоха на разходка, подмамени от топлото време. Никой от тях не спази препоръките за самоизолация вкъщи, разпредени лично от премиера Борис Джонсън, пише „Дейли Мейл“.

След като само в един парк в града - Brockwell Park, бяха установени над 3000 посетители, властите в града решиха да затворят всички паркове. До вчера местата за отдих приютяваха множество хора за барбекю, хвърляне на фрисби, каране на колело, партита за рождени дни, и др.

Затварянето на парковете обаче бе посрещнато с вълна от критики, според които ограничаването на движението навън принуждава хората да се събират в по-тесни и затворени пространства.

В множество съобщения на полицейски участъци в цялата страна се казва, че властите са прекратили десетки партита по повод рождени дни, празници и други поводи, при които гостите са били в една стая.

Двама души ще бъдат подведени под съдебна отговорност за това че направили барбекю въпреки забраната за посещение на паркове.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети