Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Преди да се премести в имението си във Флорида: Тръмп оставил на Байдън „великодушно“ послание

Свят

Преди да се премести в имението си във Флорида: Тръмп оставил на Байдън „великодушно“ послание

Снимка:

Предишният президент вече е в имението си със 118 стаи във Флорида

Оставянето на съобщение в президентския кабинет от стария президент за новия е стара традиция в Белия дом. Въпреки напрегнатите отношения между Джо Байдън и Доналд Тръмп, предишният държавен глава не е изневерил на обичая и оставил „мило“ и „великодушно“ съобщение.

Президентът Джо Байдън (78) разкри, че при пристигането си в Белия дом е намерил писмо от своя предшественик. Не разкрива съдържанието му, но споделя:

„Тъй като това е лично, няма да говоря за посланието, докато не говоря с него. Но той е великодушен“, каза президентът пред репортери. Говорителят на Байдън Джен Псаки казва, че съдържанието на писмото е „мило“.

Доналд Тръмп (74) напусна Вашингтон сутринта преди инаугурацията и отказа да присъства на нея. Той и семейството му заминаха за Флорида, където се настаниха в имението си „Мар-а-Лаго“ – разкошен имот на брега, построен през 1927 г. Само основната къща е 5170 кв. м. Тя е със 118 стаи, 58 спални и 33 бани.

„Пожелавам на новото правителство късмет и успех. Те имат чудесната основата да направят нещо грандиозно. За мен беше чест и привилегия да бъда ваш президент. Винаги ще се боря за вас. Ще гледам, ще слушам“, каза Тръмп преди да се оттегли.  


Коментари (1)

Джо гръмотевицата Къде ли скоро ще хвърлят военната си мощ?
21.01.2021 11:18 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още