Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Семейство Обама харесаха имение за 15 милиона долара

Свят

Семейство Обама харесаха имение за 15 милиона долара

Снимка:

Имотът е на остров Мартас Вайнярд

Семейство Обама хареса имение за 15 милиона долара. Семейството първоначално наело къщата на остров Мартас Вайнярд със седем спални и 8 бани за това лято, но явно са я харесали толкова много, че са направили оферта за покупката ѝ.

Имението, което е собственост на шефа на Boston Celtics Wyc Grousbeck, разполага с хол със сводести тавани, модерна кухня и официална трапезария с гигантски прозорци, според брокера на имота.  

Според информацията, бившият президент и първата дама са сключили предварителен договор за покупката на имота - парцел на плажа с площ от 29 акра и къща с площ 6 892 квадратни метра. Имението беше пуснато за продажба наскоро, като продавачите искат 14,85 милиона долара, но Барак и Мишел Обама вероятно ще платят по-малко.

Бившето първо семейство ще се настани в основната къща, която разполага с камина, тераса за слънчеви бани, частен басейн, както и частен плаж, на който има кей за яхти. През 2017 г. семейство Обама плати 8.1 милиона долара за къща с девет спални в столицата Вашингтон.

През миналата година, състоянието на Барак Обама е възлизало на около 40 милиона долара, получени от продажба на книги, изнасяне на речи и пенсията му в размер на шестцифрена сума като бивш президент на САЩ. Със сумите от продажбата на биографичната книга „Моята история“ на Мишел Обама, приходите на бившето първо семейство възлизат на повече от 135 милиона долара.  

 

 

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още