Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Арест за дрогиран и без книжка шофьор, превозвал мигранти

Закон и ред

Арест за дрогиран и без книжка шофьор, превозвал мигранти

Арест за дрогиран и без книжка шофьор, превозвал мигранти - Tribune.bg
Снимка:

Оставиха в ареста 20-годишен мъж, превозвал мигранти в землището на село Студена, община Свиленград, съобщиха прокуратурата.

Той е обвинен, че е шофирал след употреба на амфетамин и метамфетамин. Спрямо него е повдигнато обвинение и за това, че е управлявал колата без книжка.

На 12 юли униформени са се разминали с джип. Направило им впечатление, че в него се транспортира тежък товар и по тази причина го последвали за проверка.

Масирана акция на МВР срещу каналджийството. Задържани са 40 мигранти в София

Автомобилът бе ил застигнат в близост до селскостопанска постройка в землището на село Студена. Виждайки полицейските служители, водачът се е опитал да избяга. Той се е укрил в постройка, където е бил задържан.

При извършената проверка в джипа и около него са били установени 12 мъже, граждани на Сирия - без документи за самоличност. Сред тях и непълнолетен на 16 години.

Отново голяма група нелегални мигранти е заловена в София

Мигрантите преминали нелегално границата от Турция в България и е трябвало да бъдат транспортирани от обвиняемия до София. Установено е, че водачът е дрогиран и шофира без книжка.

Съдът е преценил, че съществува опасност да се укрие или да извърши друго престъплениеи затова е оставен в ареста. Определението може да се обжалва.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати